aries_by_treacheroustorment-d6c5ppj

Любовна съвместимост на зодия Овен с останалите зодии – част 1

Каква е съвместимостта на представителите на зодия Овен с останалите представители на зодиака? Точно на този въпрос ще потърсим отговор в тази статия!

1. Овен и Овен

Може би мислите, че двама човека с еднакви зодии, биха били фантастична двойка, но тази връзка ще бъде изключително страстна, силна и може да има голяма борба за власт и его. Характерно за Овена е голямото его и непрестанните сблъсъци, затова трябва да сте подготвени. Когато двама представители на зодия Овен се съберат, несъмнено ще има сблъсък на темпераменти, което ще води до много спорове. Но не се притеснявайте, точно заради това ще бъдете по-силни.

2. Овен и Телец

В една такава любовна връзка всичко зависи от баланса. От всички възможно комбинации между зодиите тази е най-балансираната. Телецът е чувствителна, търпелива и нежна натура, а това е, което Овенът харесва. Овенът възприема Телеца като своя опора и някой, които ще му бъде верен завинаги. Но внимавайте, Овенът обича да играе игрички и това може да раздразни Телеца.

3. Овен и Близнаци

Чудесна комбинация! Овенът не само ще се свърже с Близнаците на интелектуално ниво, но също така и на физическо ниво. Ще има много спорове в тази връзка, защото Близнаците обичат да флиртуват. Близнаците трябва да прекарат време да разберат Овена и защо е избрал да вярва в това, което вярва, а Овенът от своя страна трябва да отдели време да свали Близнаците на земята.

4. Овен и Рак

Това са два класически противоположни знака. Докато Овенът е по-импулсивен и емоционален, Ракът не е толкова импулсивен и обича да има лично пространство във връзката. Комбинацията между тях е добра, защото Ракът може да осигури на Овена щастлив съвместен живот с емоционална сигурност. Тези две зодии са страхотна двойка, но за да съхранят връзката си трябва да се изслушват един друг.

5. Овен и Лъв

Между тази любовна комбинация определено ще хвърчат искри. И двата знака са огнени, обичат спортсменството и да се съревновават, а също така притежават и голямо его. Всичко в този тип връзка се върти около възхищението и уважението и обикновено нещата се получават чудесно. Между тях има много страст и е възможно Овена да се притесни от флиртуващата натура на Лъва. Тази комбинация може да работи успешно!

6. Овен и Дева

В началото може да имате усещането, че нямате нищо общо един с друг, което означава, че трябва да отделите време да се опознаете, за да разберете, че сте един за друг. Девата може да приеме Овена като безочлив, а Овена от своя страна да мисли, че Девата е твърде придирчива и дребнава. И тук баланса играе решаваща роля. Овенът ще научи Девата да се забавлява повече, а Девата ще научи него на търпение и да обръща внимание на детайлите.

Очаквайте продължението, за да разберете колко подходящи за Овена са останалите 6 зодиакални знака.

Купувалка

За Купувалка

Kupuvalka.com е уебсайт с полезна информация и съвети за красота, мода и стил, връзки, здраве и интересни рецепти директно от кухнята. Следвайте Kupuvalka.com в Google+, Facebook, Twitter или се абонирайте за седмични email новини.

Добавете Коментар